Search

Wagecorp Payroll Management primește Licența completă GLAA - Gangmasters & Labour Abuse Authority

Suntem încântați să vă anunțăm că wagecorp este autorizat și reglementat de GLAA - Gangmasters & Labour Abuse Authority, cu licența nr. WAGE0001.


Rolul organizației GLAA este de a proteja muncitorii vulnerabili și exploatați. Prin informațiile pe care le primește GLAA în urma inspecțiilor sale, de la public, din industrie și de la alte departamente guvernamentale, aceasta analizează semnalări de exploatare a lucrătorilor și activități ilegale, cum ar fi traficul de persoane, munca forțată și prestarea de muncă ilegală, precum și infracțiunile cu privire la salariul minim național și ale agențiilor de ocupare a forței de muncă.


Wagecorp oferă o gamă largă de soluții de salarizare pentru lucrătorii străini din Marea Britanie și, prin dobândirea licenței GLAA, este reglementat și autorizat să furnizeze forță de muncă în agricultură, horticultură, procesarea și ambalarea alimentelor din Marea Britanie.

Wagecorp se asigură că lucrătorii au parte întotdeauna de un tratament corect, plata salariului, beneficiile și condițiile de muncă conform drepturilor legale și efectuează controale pentru a verifica aderarea la aceste standarde. Astfel:


  • Contribuim la protejarea concurenței. Furnizorii de muncă nu sunt subminați de către alții care ar plăti sub salariul minim sau care evită taxele și impozitele naționale. Ridicăm astfel standardele industriei.


  • Utilizatorii forței de muncă pot verifica proveniența lucrătorilor, legitimitatea furnizorilor și vor fi informați în cazul în care furnizorilor li se va revoca autorizația.


  • Prin reducerea activităților ilegale precum evaziunea fiscală sau neplata contribuțiilor sociale și a taxelor deduse din salariu, consumatorii pot avea siguranța că produsele au fost culese și ambalate într-un mediu etic.


  • Prin plata salariilor cu wagecorp a lucrătorilor străini temporari și a celor pe termen lung din Marea Britanie, lucrătorii beneficiază de acces direct la consultanții noștri multilingvi, de conturi și carduri gratuite pentru cei fără un cont bancar pentru a-și putea primi salariile în siguranță, și de asemenea, au acces la un curs de schimb valutar al pieței curente pentru a trimite bani acasă.


  • Înțelegem situațiile personale ale fiecărui lucrător al nostru din Marea Britanie, îi vorbim limba și respectăm importanța muncii pe care o prestează.


Ca și furnizor autorizat de forță de muncă GLAA, cu soluții interne de salarizare și cu un card multivalutar, wagecorp angajează forță de muncă și poate să asigure lucrătorii că vor fi plătiți la timp, de fiecare dată. Astfel, conferă încredere și stabilește parteneriate în toate sectoarele industriale, care se bazează pe prestarea neîntreruptă a serviciilor.


Puteți vedea licența noastră aici: https://www.gla.gov.uk

important information resource

We encourage you to enrol in the fight against modern slavery in supply chains with

https://www.stronger2gether.org
https://www.nhs.uk/conditions/coronaviru

Coronavirus (Covid-19) Advice 

https://www.antislavery.org

Free Migrant Helpline

https://www.migranthelpuk.org/welcome

Raise Awareness of Anti-Slavery 

#rememberitsyourchoice 

We are Regulated and Licensed by the Gangmasters & Labour Abuse Authority.
 
Our GLAA Licence No is: WAGE0001.
Follow the GLAA here:                                                              

​© 2020 by wagecorp payroll management limited​. company number: 10399195

jobs at wagecorp

English
romanian
bulgarian
polish
hungarian