Search

Alegerea unei companii reglementate și autorizate pentru a oferi angajaților soluții de carduri și s

Wagecorp, titular al licenței cu nr.  WAGE0001 de la Gangmaster and Labour Abuse Authority (GLAA), furnizează servicii de salarizare angajatorilor care operează într-o serie de sectoare din cadrul lanțului de aprovizionare cu produse proaspete din Marea Britanie, inclusiv:


  • Prelucrarea și ambalarea tuturor alimentelor, băuturilor și altor produse proaspete

  • Agricultură 

  • Horticultură

Aceasta înseamnă că noi, ca furnizor de servicii de salarizare, sau furnizor de soluții de plată cu cardul pentru lucrătorii din Marea Britanie, suntem supuși inspecției din partea organismului guvernamental, Gangmasters and Labour Abuse Authority.


Importanța respectării obligațiilor fiscale și juridice

Pentru a ne asigura că vom continua să îndeplinim standardele de acordare a licențelor, am fost supuși unei inspecții de conformitate a licențelor și vom fi inspectați în fiecare an.


Combaterea potențialului de exploatare a lucrătorilor sau a altor activități ilegale prin muncă în conformitate cu aceste standarde permite wagecorp să demonstreze că statul nostru de plată și deducerile sunt în conformitate cu reglementările și legile care trebuie respectate.


Prin furnizarea de documente justificative, cum ar fi registrele salariale sau termenii și condițiile angajării și, în urma inspecției, demonstrăm că îndeplinim standardele, putem spune astfel cu mândrie că îi asigurăm pe clienții noștri de faptul că serviciul nostru este conform din punct de vedere fiscal și juridic. 


Dacă aveți în vedere externalizarea salarizării sau oferirea de carduri de salarii lucrătorilor fără un cont bancar, atunci trebuie să vă asigurați lanțul de aprovizionare că salariile sunt plătite, și că lucrătorii sunt protejați conform standardelor GLAA.

important information resource

We encourage you to enrol in the fight against modern slavery in supply chains with

https://www.stronger2gether.org
https://www.nhs.uk/conditions/coronaviru

Coronavirus (Covid-19) Advice 

https://www.antislavery.org

Free Migrant Helpline

https://www.migranthelpuk.org/welcome

Raise Awareness of Anti-Slavery 

#rememberitsyourchoice 

We are Regulated and Licensed by the Gangmasters & Labour Abuse Authority.
 
Our GLAA Licence No is: WAGE0001.
Follow the GLAA here:                                                              

​© 2020 by wagecorp payroll management limited​. company number: 10399195

jobs at wagecorp

English
romanian
bulgarian
polish
hungarian