Gyakori kérdések

Mi a holdingvállalat?

Egy holdingvállalat, mint például a Wagecorp, egy olyan társaság, amely ideiglenes szerződéses megbízások alapján ügynökségi vállalkozókat foglalkoztat, általában egy Egyesült Királyságban vagy Írországban működő munkaerő-közvetítő irodán keresztül.

 

Ez azt jelenti, hogy az ügynökség fizet a Wagecorp társaságnak, és Wagecorp levonja a szükséges adó- és nemzeti biztosítási hozzájárulásokat, és biztosítja Önnek a munkabérét.

 

Számít az, ha több ügynökségnek dolgozok?

Nem számít, hány ügynökségnél regisztrál Ön – Wagecorp, összefoglaló szervezetünk lehetővé teszi, hogy Ön különböző ügynökségek körében szervezett és gondtalan módon dolgozhasson.

 

Regisztrációs vagy kilépési díjak kerülnek felszámításra?

Nem, nem számítjuk fel ezen díjak egyikét sem – Ön kizárólag a szolgáltatás használata során fizet. Ön bármikor könnyedén regisztrálhat és kiléphet, ezáltal nagyfokú rugalmasságot biztosítunk Önnek.

 

Miért használják a munkaerő-toborzó ügynökségek a Wagecorp társaságot?

Wagecorp ügynökségeknek segít önköltségeik, ideiglenes munkatársaik foglalkoztatási kockázatának és ügyviteléhez kapcsolódó adminisztratív terheinek minimalizálásában. Több időt hagyunk az ügynökségeknek arra, hogy összpontosítsanak alapvető funkcióikra, azaz a tehetségek felkutatására és megfelelő beosztásokban való elhelyezésére.

 

Szükséges a P45-ös nyomtatvány bemutatása?

Igen. Amennyiben Ön elhagyja korábbi munkahelyét, egy P45-ös nyomtatványt adnak ki Önnek, ezt továbbítania kell nekünk. Ez megakadályozza, hogy Önt sürgősségi adószám alapján adóztassák meg. Ha Ön először van az Egyesült Királyságban, és első alkalommal dolgozik itt, akkor nem kell P45-ös nyomtatványt bemutatnia.

 

Megváltozott elérhetőségem. Hogyan frissíthetem az adataimat?

Hívja a többnyelvű ügyfélszolgálatunkat, ha többet szeretne megtudni a fiókja adatainak frissítéséről, vagy írjon nekünk e-mailt az info@wagecorp.com címre, és az egyik kapcsolattartónk felhívja Önt. 

 

MIK AZ ELŐNYEI, HA ÖN A WAGECORP TÁRSASÁGHOZ CSATLAKOZIK?

A Wagecorp használatának számos előnye van, saját korlátolt felelősségű társaság létrehozásához képest.

 

  •  Az Ön jogi helyzete "foglalkoztatott". Mint foglalkoztatott, Ön teljes mértékben jogosult állami juttatásokra, mint pl. betegbiztosítás, törvényes gyereknevelési támogatás és állami nyugdíj. 

  •  Wagecorp az Ön munkaadójaként jár el, és ily módon folyamatos nyilvántartást biztosít a foglalkoztatásról, amely segíthet hitel- és jelzálogkölcsön-kérelmek esetén.

  •  Pontos Adózás

  •  Az Ön fizetéseit Wagecorp PAYE alapon dolgozza fel. Az Ön adóját és hozzájárulásait automatikusan kiszámítja, és levonja az Ön számára.  

  •  Wagecorp teljes körűen lebonyolítja az adminisztratív munkát.

  •  Korlátolt felelősségű társaság vezetőjeként, Ön a bérekkel kapcsolatos teljes körű adminisztrációt kellene lebonyolítania, és biztosítania kellene az összes kapcsolódó szabálynak és szabályozásnak való megfelelőséget. Be kellene nyújtania a saját adóbevallásait biztosítania kellene, hogy adóbefizetései határidőnek megfelelően megtörténnek. Wagecorp-hoz való csatlakozása mindezen problémáktól mentesíti, amennyiben Ön PAYE foglalkoztatottá válik.

Mit jelent a vállalkozó?

A vállalkozók olyan szakemberek, akik holdingtársaság alkalmazottjaként folytatják tevékenységüket, nem pedig egy vállalkozás állandó munkatársaként. 

 

Ügynökségi dolgozók

Bárki, aki munkaerő-toborzó ügynökség által vállal munkát, igénybe veheti Wagecorp-ot a bérszámfejtés kezelése érdekében.

 

A Wagecorp a PAYE bérszámfejtési tevékenységet biztosítja foglalkoztatottjai számára. A Wagecorp emellett lehetővé teszi a vállalkozó számára, hogy munkavállalói jogi státuszt élvezzen.

 

Szükségem van saját biztosításra?

Rövid válaszunk: nem! A Wagecorp minden foglalkoztatottja automatikusan élvezi az alapvető üzleti biztosításainkat.

 

Felelősségbiztosítás (5 millió angol font)

A felelősségbiztosítás fedezi a harmadik feleket érintő balesetek vagy események kockázatát, és ebből kifolyólag igényt nyújthatnak be.

 

Ilyenek például az anyagi károk, harmadik személyek sérelme és a perköltségek. Még a kevésbé súlyos balesetek is harmadik fél súlyos követeléseit eredményezhetik, amely elegendőek ahhotz, hogy akár többször is csődbe juttassák vállalkozásaikat többször elhagyják az üzletet, ezért érdemes körültekintően mérlegelni az ilyen típusú stratégiát. Emellett a legtöbb ügyfél ragaszkodik ahhoz, hogy a munka megkezdése előtt biztosítsák a felelősségbiztosítást, ebben az esetben ez nem igazán választható.

 

Szakmai felelősségbiztosítás (5 millió angol font)

Lényegében a szakmai felelősségbiztosítás (PI) fedezi az esetleges gondatlanság elleni igényeket. Ha Ön hibát követ el a feladatai ellátása során, vagy egyéb módon Ön pénzügyi veszteséget idéz elő az ügyfelének, az ügyfél követeléseket támaszthat Önnel szemben.

 

A PI fedezi minden olyan kártérítést, amelyet Önnek fizetnie kell egy ilyen követelés eredményeként, valamint a jogi költségeket. A gondatlanság mellett ne feledje, hogy az ilyen típusú biztosítás fedezi az adatok vagy dokumentumok elvesztését, a szellemi tulajdon megsértését, valamint a becsületsértéssel vagy rágalmazással kapcsolatos követeléseket.

Munka vagy projekt vállalása esetén gyakran szerződéses kötelezettség merül fel egy bizonyos szintű szakmai kártérítés fedezésére.

 

Munkáltatói felelősségbiztosítás (10 millió angol font)

A munkáltatói felelősségbiztosítás fedezi a velünk együttműködésben végzett munkája során bekövetkező bármilyen sérülést vagy betegséget. Jogi követelmény minden olyan vállalkozás számára, amely személyeket foglalkoztat. A szerződések gyakran szabványos megfogalmazást használnak, amely kötelezővé teszi az ilyen típusú biztosítási fedezetet.

 

Indulásra készen

A biztosítások másolatait mindig az ügynökségek és az ügyfelek rendelkezésére bocsátjuk, mielőtt velük kezdenénk dolgozni, tehát minden készen fog állni, mielőtt a megbízás megkezdődik.

 

Hogyan és mikor kapok fizetést?

Ügynöksége vagy végső ügyfele általában beállítja a számlázás gyakoriságát, és kéri, hogy a Wagecorp heti vagy havi időszakra vonatkozóan számlákat állítson ki. Ezt követően az Ön felelőssége, hogy hetente vagy havonta munkaidőelszámoló lapot nyújtson be hozzánk, a Wagecorp-hoz. Miután benyújtotta a munkaidőelszámoló lapot, megszervezzük a számla ellenőrzését és közvetlenül az ügynökségnek vagy a végső ügyfélnek történő kiállítását. Itt, a Wagecorpnál biztosítjuk, hogy minden számlát hatékonyan dolgozunk fel.

 

Szabványos napi kifizetések további díj nélkül.

 

Szokásos módon a FasterPayment-en keresztül fizetünk, így a pénzösszeg aznap este 5 óráig kerülnek elszámolásra, a fizetési bizonylat pedig ekkor kerül kiállításra a bankszámlájára érkező nettó munkabér megerősítése céljából.

Hogyan nyitok számlát a Wagecorp társaságnál?

A Wagecorp  Payroll  Management  Limited munkatársának kell lennie. Számla megnyitásához vagy a Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard® alkalmazás igénybevételéhez vegye fel a kapcsolatot kapcsolattartóink egyikével. Ezt követően, egyik kapcsolattartónk elmagyarázza Önnek feltételeinket. 

 

Mennyi időn belül kapom meg a Wagecorp Centtrip Mastercard-ot?

Kártyamegrendelések esetén 7-10 napot vesz igénybe a kártyák kézbesítése.

 

Mit tegyek, amikor először megkapom a kártyámat?

A teljes utasításokat a levél tartalmazza, amelyet a kártya kíséretében küldünk Önnek.

Az üzenetnek a regisztrált mobilszámról kell érkeznie. Javasoljuk, hogy törölje a szöveget, miután megismerte a PIN-kódot. PIN kódja bármikor on-line elérhető, és a legtöbb bankautomatánál egyaránt megváltoztathatja PIN kódját.

  

Nyithatok számlát vállalkozásom számára?

Igen.  Személyes és üzleti számlaprogramot is működtetünk. Az üzleti számla megnyitásával kapcsolatos további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot az info@wagecorp.com címen.

 

SZÁMLA FELTÖLTÉSE

 

Hogyan tölthetem fel a számlámat?

Számláját csak azzal a fizetéssel töltheti fel, amelyet a Wagecorp Payroll Management Limited kap.

 

Ki tölthet fel pénzt a számlámra?

Wagecorp Payroll Management Limited.

 

Mennyi időn belül jelenik meg a feltöltés a számlámon?

Azonnal.

 

Mi a minimális összeg, ami feltölthető a számlámra??

Nincsen minimális összeg.

 

Mi a maximális összeg, ami feltölthető a számlámra?

A számljára feltölthető összeg nincs korlátozva. A kártyán történő terhelés legfeljebb napi 10 000 font lehet, legfeljebb 100 000 font vagy egyenértékű valuta egyenlegig. A személyes kártyák napi határértéke 5000 font / nap. 

VALUTAVÁLTÁS

 

Hogyan vásárolok valutát?

Hívjon minket, és intézkedünk a valutaváltás érdekében.

 

Megváltozhat az árfolyam azt követően, hogy rákattintottam a valuta vásárlásra?

A valutát ugyanolyan árfolyamon adjuk Önnek, mint amilyen árfolyamon vásároljuk. Mivel a valutaárfolyamok folyamatosan mozognak, először meg kell vásárolnunk a valutát, hogy meg tudjuk erősíteni a pontos árfolyamot. A bemutatott árfolyam és a kapott tényleges árfolyam közötti különbség általában jelentéktelen, és magasabb vagy alacsonyabb is lehet, mint a kezdeti árfolyam.

 

Mennyi ideig tart, hogy a megvásárolt deviza megérkezzen a számlámra?

Nálunk fizikai valutát vásárol, amely jóváírásra kerül a számláján. Ezért áll módunkban a az élő piaci árfolyamot kínálni, és ezért nem számítunk fel díjat, ha a Wagecorp Centtrip Mastercard kártyáját használja a világ bármely pontján történő vásárláskor. Más kártyákkal ellentétben a vásárolt valutában költekezik, és így soha nem kerül felszámításra díj az átváltásokért. Valuta vásárlásakor próbáljon előre tervezni a legjobb árfolyam eléréséért, és vegye figyelembe, hogy a fizikai pénzeszközök megérkezése a következő banki napig is eltarthat. A pénzeszközök jóváírásakor mindig e-mail értesítést kap, és nyomon követheti a függőben lévő műveleteket a kezdőoldalon a Függő műveletek menüpont kiválasztásával.

 

Mi történik, ha valutát vásárolok, és elmulasztom áthelyezni a pénzösszeget a Wagecorp Centtrip Mastercard kártyámra?

A művelet elutasításra kerül, ha a kártyán nincs elegendő összeg. Ha elegendő egyenleg van a kártyán egy másik pénznemben, akkor automatikus átváltás kerül végrehajtásra a művelet fedezése céljából. Ebben az esetben FX-díj kerül alkalmazásra. Tekintse meg a díjak teljes listáját. 

 

Mit jelent az élő árfolyam?

Bankok, kártyatársaságok és pénzváltó egységek minden devizavásárlás értékére 2%-tól 9%-ig terjedő díjat számítanak fel az árfolyam kiigazítása által. Ezt árrésnek nevezik. A valutát ugyanolyan árfolyamon kínáljuk, amelyen megvásároljuk, az úgynevezett élő árfolyamon. Valós idejű valutaárfolyamokat biztosítunk a globális nagykereskedelmi piacról.

 

Lehet egyidejűleg különböző valuta a kártyámon?

Igen. Bármikor max. 15 különféle valuta-egyenleg lehet a kártyáján. Ha a Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard kártyával fizet, akkor az adott pénznemben lévő egyenleg automatikusan terhelésre kerül a kártya egyenlegéből az adott pénznemben.

KÁRTYA HASZNÁLATA

 

Mennyibe kerül a Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard használata?

Az összes díj átlátható és weboldalunkon megtekinthető.

 

Mire használható a Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard?

A Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard kártyájával on-line, telefonon és üzletben vásárolhat világszerte több mint 39,6 millió helyszínen, és több mint 2,1 millió bankautomatából vehet fel pénzt világszerte, ahol a Mastercard elfogadásra kerül. Mastercard ATM kereső.

 

Kaphatok emlékeztetőt a PIN-kódról?

A PIN kód megszerzése egyszerű. Egyszerűen jelentkezzen be a www.wagecorp.com fiókjába, és válassza a PIN feltárása lehetőséget.

 

Alternatív megoldásként szöveges üzenetet küldhet nekünk a +44 (0) 7860 024 357 telefonszámra, amelyben a következő PIN-kód olvasható el: {A 16 számjegyű kártya számának utolsó nyolc számjegye}. Ez a hosszú szám a kártya előlapján található. 

 

Például, ha a kártya száma 5302 6901 2345 6789. Az üzenet, amelyet Ön elküld nekünk, a következőt kell tartalmazza:

 

PIN 23456789

 

Miután megkaptuk ezt az üzenetet, SMS-t küldünk vissza telefonjára a PIN-kóddal. Kérjük, tartsa biztonságban PIN-kódját, és ne közölje senkivel.

 

Használhatom a Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard kártyámat biztonsági letétre?

Ne használja a kártyáját biztonsági letétre, amikor autót bérel vagy szállodába bejelentkezik. Biztosítsa ezeket hitelkártyával, és a Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard kártyáját használja kizárólag a számla egyenlítéséhez. Ha ilyen célra használja kártyáját, akkor a kártyán engedélyezett összeg zárolásra kerül. Mivel a Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard előre fizetett egyenleggel rendelkezik, a zárolás megakadályozza Önt annak használatában. 

 

Használhatom Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard kártyámat automata üzemanyagtöltő állomásoknál?

Hasonlóan a szállodákhoz és autóbérlésekhez, az automata üzemanyagtöltő állomások biztosítékot igényelnek, így kérjük, kerülje el ilyen helyzetekben a Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard kártyájának használatát.

Használhatom Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard kártyámat útdíjfülkéknél?

A kártya használata esetén a kereskedőnek engedélyt kell kérnie, mielőtt árut szállít vagy szolgáltatást nyújt. Európában általában a díjköteles utak és hídak nem kérik ezt az engedélyt, ezért kerülje a Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard használatát a legtöbb útdíjfülkében.

 

Travelex / Moneycorp pénzautomata használata

Amikor a legtöbb valutaváltó pénzautomatából készpénzt vesz fel, a szolgáltató a saját átváltási árfolyamán konvertálja az Ön pénzét (még akkor is, ha Ön azt választja, hogy a díj a felvett valutában kerüljön felszámításra), és a kártyáját font sterlingben terheli. Ez automatikus konvertálást eredményezhet a kártyán. Javasoljuk, hogy várjon, amíg meg nem talál egy másik pénzautomatát a helyi valutában történő készpénzfelvételhez.

 

Mit kell tennem, ha elveszítettem vagy eltulajdonították a kártyámat?

Ha elveszíti vagy eltulajdonítják kártyáját, kérjük, jelentkezzen be fiókjába, lépjen a Beállítások menübe, és válassza a Kártya letiltása / feloldása lehetőséget. Azonnal zárolhatja és feloldhatja a kártyát, ha szükséges, így a fizetés vagy pénzfelvétel nem lehetséges. Ha biztos benne, hogy a kártyáját elveszítette vagy ellopták, hívjon minket a +44 (0) 20 7127 8130 telefonszámon, és kövesse a megadott utasításokat.

 

A Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard kártya normál bankkártya vagy hitelkártya?

Wagecorp  Centtrip  Prepaid  Mastercard  kártya nem hitelkártya, díjkártya vagy bankkártya. A Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard újratölthető kártya, amelyet e-money pénzügyi intézmény bocsát ki. A kártya minden egyes használata esetén a vásárlás értéke levonásra kerül a kártyán rendelkezésre álló egyenlegből. Ha fizetni szeretne a kártyájáról, először pénzösszeggel kell feltöltenie a számláját, ezután vásárolhat valutát, és áthelyezheti a vásárolt valutát a kártyára. A kártya nem nyújt hitelt. Lényegében ahhoz, hogy pénzalapot használhasson fel, azt fel kell töltenie a kártyára.

 

Kamatban részesítenek a számla vagy a kártya egyenlege után?

Nem részesítjük kamatban a számlájára vagy kártyájára feltöltött pénzeszközök egyenlege után, nem számítunk fel kamatot a kiadásokra. 

 

ONLINE SZÁMLA

 

Hogyan jelentkezhetek be, ha elfelejtettem a jelszavam?

Lépjen a Bejelentkezés oldalra, és válassza az Elfelejtette a jelszavát opciót. Írja be biztonsági adatait. Ezután e-mailt küldünk Önnek ellenőrzés céljából, ezt követően Ön új jelszót hozhat létre. Ha elfelejtette biztonsági adatait, kérjük, hívjon minket, vagy küldjön e-mailt az info@wagecorp.com címre.

Mi történik, ha elfelejtettem a biztonsági adataimat?

Ha elfelejtette biztonsági adatait, kérjük, hívjon minket, vagy küldjön e-mailt az info@wagecorp.com címre, és ügyfélszolgálati csapatunk segítséget nyújt Önnek.

 

Mi történik, ha nem ismerek fel egy kártyás műveletet?

Ha bármilyen kérdése van a kártyáján szereplő műveletekkel kapcsolatban, kérjük, hívjon minket, vagy küldjön e-mailt az info@wagecorp.com címre, GMT 07:00-17:00 között, hétfőtől péntekig.

 

FIZETÉSEK

 

Kinek küldhetek pénzösszeget?

Legtöbb pénznemben és legtöbb országba fizetéseket eszközölhet. Egyedi kéréseivel kapcsolatos további információkért kérjük, hívjon minket, vagy küldjön e-mailt az info@wagecorp.com címre, GMT 07:00-17:00 között, hétfőtől péntekig. 

 

Fizethetek ugyanabban a valutában?

Igen, ugyanabban a valutában fizetéseket eszközölhet a Wagecorp számlájáról a Fizetés opció, illetve az IGEN válasz kiválasztása által a “Fizetés küldése ugyanabban a valutában?” kérdésre.

 

Meddig tart a fizetés?

Általában 1 munkanapot vesz igénybe, amíg a fizetés megérkezik a címzett bankszámlájára. Vannak különbségek az országtól függően, ahová a pénzösszeget küldi, és időnként kivételek fordulhatnak elő. Nemzetközi fizetés magában foglalja a bankokon keresztüli átvezetéseket, és a kézbesítési idő attól függ, hogy mennyire hatékonyan működnek az adott bankok. Az Ön egyedi igényeivel kapcsolatos további információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a action@wagecorp.com címen, vagy hívjon minket a +44 (0) 151 370 0545  telefonszámon, hétfőtől péntekig, 07:00 és 17:00 között (GMT). 

 

Van fizetési díj?

Tekintse meg weboldalunkon a díjlistát.

 

MOBILALKALMAZÁS

 

Milyen szolgáltatások elérhetők az alkalmazásban?

A mobilalkalmazás ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyeket online is megtalál. Feltöltheti a számláját betéti kártyáján keresztül, válthat valutát, hozzáadhat címzetteket, fizetéseket eszközölhet, pénzösszegeket helyezhet át a számla és a kártya között, illetve megtekintheti az egyenlegeket és a műveleteket.

Ön bármikor zárolhatja és felszabadíthatja a kártyáját a Biztonsági Mód funkció igénybevételével. Az alkalmazásban elérhető néhány további szolgáltatás magában foglalja:

Tranzakciók megtekintése a térképen, és a részletek azonnali megosztása e-mailben,

Valós idejű tranzakciók megtekintése és címkézése, a kiadásai egyszerűbb nyomonkövetése érdekében.

 

Folyamatosan adunk hozzá új funkciókat, ezért javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze és frissítse verzióját.

 

Milyen eszközöket támogatunk?

 

Apple által támogatott eszközök:

Minimum iOS Version 9.0 Támogatott eszközök

iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus. iPod touch (ötödik generáció)

Android által támogatott eszközök:

Az Android 4.4x operációs rendszert működtető eszközöket támogatjuk 

 

Hogyan jelenthetek be egy problémát?

Ha bármilyen problémája van, vagy bármilyen fejlesztési javaslattal rendelkezik, kérjük, ossza meg velünk az action@wagecorp.com e-mailen, vagy hívjon minket.

 

BIZTONSÁG

 

Honnan tudhatom, hogy biztonságban van a pénzem?

Az ügyfelek pénzalapjait elkülönített első szintű bankszámlákon tartjuk a Barclays Client Trust számlákon belül. Minden pénzalap a saját pénzeszközeinktől mindig elkülönítve marad.

Wagecorp törvényesen működik?

Cégbejegyzési számunk 11008852.  Szolgáltatónk, Centtrip  Limited a Pénzügyi Szabályozó Hatóság által engedélyezett és szabályozott elektronikus pénzintézet (EMI).  A cég hivatkozási száma: 900717. The Wagecorp Centtrip Prepaid Mastercard® kártyát a Prepaid Financial  Services  Limited állítja ki a Mastercard  International  Incorporated engedélye alapján. Prepaid Financial Services Limited ugyancsak a Pénzügyi Szabályozó Hatóság által engedélyezett és szabályozott elektronikus pénzintézet  (cégbejegyzési száma 900036);  székhelye: Fifth  Floor, Langham House, 302-308 Regent Street, London W1B 3AT.

 

Milyen védelmet biztosítanak, ha elveszítem vagy ellopják a kártyámat?

Az alkalmazás vagy az online platform segítségével hozzáférhet számlájához, hogy eltávolítsa a kártyán lévő teljes pénzösszeget. Ezenkívül zárolhatja a kártyát az alkalmazás vagy az online platform segítségével. Mihelyt ezt megtette, kapcsolatba léphet a wage|corp ügyfélszolgálatával, az Ön pénze biztonságának biztosítása, és egy cserekártya működésbe léptetése érdekében.

 

Milyen adatvédelmet biztosítanak?

A Wagecorp-nál az Ön biztonsága és magánélete nagyon fontos számunkra, ezért szolgáltatónk nagy gondot fordít arra, hogy az Ön adatait bizalmasan kezelje, és megfeleljen az összes vonatkozó jogszabálynak, mint például az Egyesült Királyság és az európai adatvédelmi törvénynek és a biztonsági előírásoknak, beleértve az ISO 27001-es szabványt.

A lehető legjobb, biztonságos online élményt nyújtják ügyfeleink számára. A biztonság biztosítása érdekében az összes adatot titkosítja, és felhasználóneveket használ erős jelszavakkal, amely inaktivitási időszak után lejárnak. Ezenkívül a legújabb tűzfalakkal is védi rendszereit, és folyamatosan ellenőrzi technológiáját, hogy megvédje a hackerek és csalók által okozott esetleges veszélyek ellen. 

 

Hogyan követi a Wagecorp a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelemre vonatkozó szabályozásokat?

Wagecorp  Payroll  Management  Limited,  WageCorp  Limited  (wagecorp)  és  Centtrip  Limited (Centtrip) elkötelezett a pénzmosás (ML) és a terrorizmus finanszírozása (TF) elleni küzdelem mellett, és arányos kockázatalapú megközelítést alkalmaz az azoknak való kitettséggel szemben. Lényegénél fogva ez azt jelenti, hogy a Centtrip-nek rendelkeznie kell a megfelelő irányelvekkel és eljárásokkal. A Centtrip saját pénzmosás elleni (AML) és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelem (CTF) eljárási kézikönyvét a PFS hagyja jóvá, és saját stratégiájával és eljárásaival támogatja. A kapcsolódó szolgáltató partnerek és adott esetben az ügyfelek jóváhagyása szükséges.

Gyakori kérdések - számla és kártya

important information resource

We encourage you to enrol in the fight against modern slavery in supply chains with

https://www.stronger2gether.org
https://www.nhs.uk/conditions/coronaviru

Coronavirus (Covid-19) Advice 

https://www.antislavery.org

Free Migrant Helpline

https://www.migranthelpuk.org/welcome

Raise Awareness of Anti-Slavery 

#rememberitsyourchoice 

We are Regulated and Licensed by the Gangmasters & Labour Abuse Authority.
 
Our GLAA Licence No is: WAGE0001.
Follow the GLAA here:                                                              

​© 2020 by wagecorp payroll management limited​. company number: 10399195

jobs at wagecorp

English
romanian
bulgarian
polish
hungarian